Forum « Staromieście Rzeszów » Strona Główna « Staromieście Rzeszów »
Forum Mieszkańców Osiedla Staromieś›cie w Rzeszowie
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Monitor do domofonu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum « Staromieście Rzeszów » Strona Główna -> Staromieście Ogrody - Nasze Osiedle
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GCT



Dołączył: 16 Sie 2013
Posty: 423
Skąd: Rzeszów Gromskiego 3

PostWysłany: Wto Paź 08, 2013 6:03 pm    Temat postu: Monitor do domofonu Odpowiedz z cytatem

Z tego co wyczytałem na stronie producenta domofonu polecają oni swój produkt :
Monitor M2700 do systemu DSX Linea Azzurro
http://www.codi.pl/monitor.html

Zastanawiam się czy inne domofony z większym 7 calowym LCD by dzialaly z naszymi domofonami. Próbował ktoś może ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 15 Wrz 2019
Posty: 123

PostWysłany: Nie Wrz 15, 2019 7:03 pm    Temat postu: Może Cię zaciekawi... Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Łukasz
Moderator


Dołączył: 03 Wrz 2013
Posty: 413

PostWysłany: Sro Lis 06, 2013 1:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś już był poruszany ten temat, z tego co pamiętam to wyszło na to, że lepiej wybrać jeden z polecanych modeli.. Niestety nie ma już jak tego sprawdzić..

Też chyba te panele są mało popularne. Sam się przez chwile zastanawiałem, ale jak zobaczyłem cenę to w moim przypadku byłyby to jedne z najgłupiej wydanych pieniędzy:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
GCT



Dołączył: 16 Sie 2013
Posty: 423
Skąd: Rzeszów Gromskiego 3

PostWysłany: Sro Lis 06, 2013 2:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadza sie ten co spoldzielnia poleca 3,5 calowy lcd kosztuje cos ok 1200 zl wiec strasznie drogo. Inne na allegro widziałem już z tych lepszych 7 calowych za ok 600 zl , ale tez w ciemno kupować to lipa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sqb1978



Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 140
Skąd: Rzeszów, Gromskiego 3

PostWysłany: Pon Sty 19, 2015 6:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Orientuje się ktoś czy jest jakaś możliwość sprawdzenia na standardowym aparacie (APS-513) z jakiego lokalu przychodzi połączenie międzylokalowe?
_________________
pozdr.
Bartek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
GCT



Dołączył: 16 Sie 2013
Posty: 423
Skąd: Rzeszów Gromskiego 3

PostWysłany: Pon Sty 19, 2015 10:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na APS-513 nie sprawdzisz bo nie ma wyswietlacza , sprawdzic mozesz tylko na aparacie z wyswietlaczem. Niestety do tej pory nie udalo mi sie ustalic czy jakis inny monitor bylby kompatybilny z tym domofonem. Troche temat odpuscilem ze wzgledu na inne wydatki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cherubin



Dołączył: 09 Cze 2014
Posty: 16

PostWysłany: Sob Sty 24, 2015 6:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W nowych blokach mają wideodomofony Laskomex MVC-6850.

http://laskomex.pl/produkty/monitory.php#z1
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 15 Wrz 2019
Posty: 123

PostWysłany: Nie Wrz 15, 2019 7:03 pm    Temat postu: Może Cię zaciekawi... Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sqb1978



Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 140
Skąd: Rzeszów, Gromskiego 3

PostWysłany: Nie Sty 25, 2015 11:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za info. Nawet cena lepsza, chociaż ciągle kosmiczna jak na dzisiejsze czasy.
_________________
pozdr.
Bartek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum « Staromieście Rzeszów » Strona Główna -> Staromieście Ogrody - Nasze Osiedle Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz dołączać plików na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum






Załóż forum phpbb2 lub phpbb3 za darmo na Forumoteka.pl





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group